середа, 10 вересня 2014 р.

"Великий инстинкт"

За останні роки послуги вантажоперевезення Київ розвинув до не бувалі висот, що сприяло відмінному економічному зростанню.

Крихітна дівчатко укладає спати свою «лялю», розгойдуючи і наспівуючи колискову: «Аа-а, аа-а ...» Її п'ятирічної сусідки пощастило більше: мама дала їй потримати новонароджену сестричку. Впевнено, ніби все життя тільки цим і займалася, тримає юна нянька немовляти. А навколишні захоплюються: звідки це в неї? «Інстинкт материнства», - поблажливо пояснює нетямущим вчений муж, давно перестав дивуватися таким простим речам.

Гра в "дочки-матері», сповивання і годування ляльок, турбота про молодших братикові і сестричок готують дівчинку до виконання свого справжнього призначення. Бажання стати мамою з'являється одного разу у кожної жінки. Можливо, вона не усвідомлює, чому так хочеться пригорнути до себе і поцілувати чужого малюка, а це материнський інстинкт стукається в серці, вимагаючи виконати головне призначення в житті - дати життя новій людині.
Так як, вантажне таксі Київ представляє многим свої послуги, то переїзди стали набагато простішими в столиці України.

А як це сталося з вами? Може, в той момент, коли сусідка попросила потримати крихітку, поки вона поралася з неслухняним дверним замком? Або вчора після несподіваної зустрічі з колишньою однокласницею, оточеній трьома дітьми малий мала менше і штовхає поперед себе коляску, в якій пускав бульбашки рожевощокий немовля? «Боже мій, - подумали ви, - цю" сіру мишку "з останньої парти просто не впізнати, так розцвіла і покращала, просто світиться щастям». І що -то схоже па заздрість ворухнулося в серці, і вперше виникли сумніви в правильності життєвої позиції: спочатку кар'єра, а потім пелюшки.

  Материнство - велике, всепоглинаюче щастя, що вивільняє з глибини душі найчистіші, найніжніші почуття, спрямовані на досягнення головної життєвої мети - виростити дитину здоровою і щасливою. Про прекрасне майбутнє мріють усі молоді жінки. І мрії ці сходяться в одному бажанні - народити, ростити і виховувати дитину. Але щастя стати матір'ю дарується не кожній жінці. Тим відповідальнішою і серйознішою треба поставитися до головної справи свого життя - подарувати життя новій людині. В останні роки в цивілізованих країнах все більш актуальними стають ідеї свідомого материнства, або свідомого батьківства. Такий підхід включаег не тільки бажання мати дитину, а й розуміння свого призначення, підготовку до виношування і вихованню як до великого і почесній справі, а також формування у жінки або подружньої пари почуття відповідальності за долю малюка.

Немає коментарів:

Дописати коментар