середа, 10 вересня 2014 р.

З чого починається еміграція?

Чи є еміграція простою справою - зібрав речі і поїхав в нове життя?

На жаль, ніхто не може вибрати місце, в якому хотів би народитися. Однак, на щастя, у сучасної людини є можливість вибрати місце, в якому він може жити. В першу чергу необхідно зрозуміти, чи дійсно ви випадково і необдумано живете в тій країні, в якій живете зараз. Чи точно ви розумієте, що більше не хочете залишатися в цій країні?

Візьміть аркуш паперу і напишіть що вас не влаштовує в ній. Рівень злочинності? Корупція? Загальні настрої озлобленості і неспокою в суспільстві? Грубість і хамство оточення? Не впевненість у завтрашньому дні? Різкий клімат і нудний ландшафт? Відсутність моря? Гор? Пів-року зими? Низький рівень освіти і складність його практичного застосування? Збиткова медицина? Суперечності між суспільством і державою? Щось ще?

Спробуйте на іншому листку паперу написати характеристики тієї країни, в якій ви хотіли б жити. Уявіть все якомога детальніше. Врахуйте й такі нюанси, як рівень злочинності, лояльність до емігрантів, легкість отримання виду на проживання, вартість житла, наявність російської діаспори та зв'язку з нею. Чи знаєте ви таку країну?

Якщо "так", то прийміть тверде рішення емігрувати, і переходите до наступного етапу.

Немає коментарів:

Дописати коментар